Spinning vinteren 2018-2019

Postet av Grimstad Sykleklubb den 1. Nov 2018

Spinning i Sparebanken Sør Amfi Grimstad for klubbens medlemmer.

Vi starter opp i uke 45!

Det blir to spinning-timer i uken for klubbens medlemmer: 

tirsdager kl. 1830-2000 og torsdager kl. 1900-2030.

Rullering-spinning-2018-2019.doc

spinning plan 2018-19.doc

Vel møtt!

Teamshop for bestilling av sykkeltøy

Postet av Grimstad Sykleklubb den 15. Jun 2018

Teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Nettbutikken stenger 07.07.2018 med forventet levering i uke 36. Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi håper at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/grimstad-sykleklubb/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn gsk2018 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen. Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Rapport fra Bukkene Bruse

Postet av Grimstad Sykleklubb den 1. Mai 2018

Bukkene Bruse ble arrangert søndag 29. april i strålende vårsol. Rundt 240 deltagere hadde meldt seg på årets utgave av det tradisjonsrike rittet. De to raskeste puljene Kronhjorten og Elgokse var fulltegnet med 70 ryttere i hver pulje. De to puljene med fartsholdere, Villrein og Rådyrbukk samlet rundt 30 ryttere hver. Det var også god deltagelse i trim gruppen. 

Takk til frivillige arrangører, ryttere og publikum som sørget for nok en flott utgave av Bukkene Bruse.Sesongstart i Belgia

Postet av Grimstad Sykleklubb den 4. Apr 2018

Grimstad Sykleklubb elite har startet sykkelsesongen i Belgia. Fredag 23 mars satte vi kursen mot Nieuwrode, rett øst for Brussel. Reisefølget bestod av syklistene Victor Køhler, Mathias Johannessen, Endre Nyhagen og Eirik Danielsen, Julie Fatnes og Ingvild Brattekleiv. I støtteapparatet var Mathias Skjold og Rune Johannessen. 

Det var planlagt fire kermes-ritt i løpet av de ti dagene i Belgia. Disse rittene er kjent for full fart fra start til mål og store startfelt. Målet var å få en god ritt-trening før sesongen starter hjemme i Norge i midten av april, og det fikk vi! Det var sterk sykling av alle rytterne og vi har fått en god start på landeveissesongen. Nå er det bare å holde trøkket oppe frem mot første Norges Cup. Vi gleder oss til fortsettelsen. 
Viktig informasjon angående Bukkene Bruse 29.April

Postet av Grimstad Sykleklubb den 4. Apr 2018

Viktig informasjon angående Bukkene Bruse 29.April: Gruppene har blitt redusert fra 95 til 70 deltakere! NB siste påmeldingsfrist er innen 25. April kl 23.59Levert av IdrettenOnline