Medlemskap i Grimstad Sykleklubb

Postet av Grimstad Sykleklubb den 30. Jan 2017

Vi sender ut medlemskontingenten for 2017 idag. Hvis du ikke mottar denne på e-post i løpet av et par dager ber vi deg om å kontakte oss eller logge deg inn på MinIdrett for å oppdatere din kontaktinformasjon. Det er viktig at kontingenten betales før du bestiller lisens. Vi har dessverre flere utestående kontingenter fra 2016 og vi tror at dette delvis kan skyldes at kontaktinformasjonen ikke er oppdatert.

Vi anbefaler også dere som er aktive på sykkelen, men ikke nødvendigvis konkurrerer så mye, å vurdere kjøp av helårslisens. Denne lisensen gir dere en forsikring også under organiserte treninger. Les mer om dette under fanen "Praktisk Info"

Medlemskapet i Grimstad Sykleklubb gir deg også tilgang til spinningtimer og basistrening i vinterhalvåret, samt organiserte treningen i sommersesongen.

Hvis du har spørsmål til medlemskapet vil vi gjerne høre fra deg.






Bestilling av klubbtøy

Postet av Grimstad Sykleklubb den 30. Jan 2017

Nå er nettbutikken til Trimtex for GSK åpen igjen!

Bestillingsfrist 12 februar, med levering uke 12.

Vi har gått inn i en ny tre-års periode med sponsorene våre og det er gjort noen endringer i den forbindelse. Det betyr at dere som skal sykle aktive ritt må ha ny bukse og trøye til konkurranse. Ta kontakt hvis dere har spørsmål i forbindelse med dette.

Man må registrere seg som kunde FØR man kan taste inn teamkode på denne løsningen. Altså man registrerer seg, og klikker på «min Trimtex» (i menyen øverst eller ute til venstre). Da kan man legge inn teamkode, og besøke shoppen.

Direktelink: trimtex.no/customer/Grimstadsykleklubb
Teamkode: gsk2017




Postet av Grimstad Sykleklubb den 17. Jan 2017



Vi søker tidtakningansvarlig!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 17. Jan 2017

Grimstad Sykleklubb søker etter en person som kan ha ansvar for tidtakningsystemet i forbindelse med våre sykkelritt. Vi benytter EQ Timing sitt system.

Jobben innebærer å sette opp puljer og klasser i EQ timing programvaren i forkant av påmelding, ansvar for tidtagningen på selve rittdagen og publisering av resultatlister i etterkant.

Vi legger til rette for opplæring og det blir gitt godtgjørelse etter avtale.

Dette er en fin mulighet til å engasjere seg i den lokale sykkelsporten og bidra til at vi kan fortsette å arrangere sykkelritt av høy kvalitet i Grimstad.

Hvis du har spørsmål eller er interessert, ta kontakt på post@grimstadsk.no




Informasjon om lisens

Postet av Grimstad Sykleklubb den 12. Jan 2017

Det er tiden for å bestille sykkel-lisens igjen. Alle som ønsker lisens bestiller dette på egenhånd ved å følge lenken på denne siden. All nødvendig informasjon er tilgjengelig på NCF sine nettsider www.sykling.no

Det er viktig å merke seg at lisensen også inneholder en forsikring som gjelder på organisert trening i tillegg til konkurranser. Vi anbefaler derfor at særlig de unge syklistene bestiller lisens selv om de ikke har planer om å sykle noen konkurranser. For de voksne syklistene så vil det lønne seg med helårslisens hvis man har planer om å delta på to-tre sykkelritt i løpet av sesongen.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt på post@grimstadsk.no




Inkalling til årsmøte

Postet av Grimstad Sykleklubb den 6. Jan 2017

Styret i Grimstad Sykleklubb innkaller til årsmøte 16.02.2017.

Se vedlegg




Postet av Grimstad Sykleklubb den 2. Jan 2017



Basistrening med påfølgende lunch til lørdag

Postet av Grimstad Sykleklubb den 2. Jan 2017

Godt nytt år!

Vi starter og med faste treninger igjen denne uke. Spinning til onsdag kl. 1700 og basistrening til lørdag kl. 1000.

Kommende lørdag byr vi på lunch etter basistreningen. Damelaget arrangerer jentesamling denne helgen og basistreningen og lunchen inngår i programmet deres så vi håper å se så mange som mulig!