Nettbutikken for sykkeltøy er åpen!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 20. Mar 2020

Det er klart for bestilling av sykkeltøy i nettbutikken til Trimtex. Les mer her0 Kommentar

Ny avtale: Fuel of Norway!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 12. Mar 2020


Vi gleden av å fortelle at Grimstad SK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway. 

 

Fuel of Norway driver med sportsernæring og satser mot norsk ren energi. Produktene deres er basert på frukt og bær og er 100% naturlig. 

Siden produktene er basert på naturlige ingredienser gjør dette at sportsdrikken er fri for E-stoffer og har et lavt syrenivå som gjør at sportsdrikken ligger på en behagelig pH på 5,02. På grunn av det lave syrenivået og en pH på 5,02 gjør det at drikken både er skånsom for magen og bedre for tennene enn annen leskedrikk. Sportsdrikken kommer i fire smaker og er glutenfri.

 

Fuel of Norway er opptatt av å få frem viktigheten av samarbeid og støtte, spesielt blant utøvere. Sammen med oss som klubb/idrettslag, satser dem på både topp- og breddeutøvere. 

Fuel of Norway ønsker å bidra med både energi, økonomiske tiltak og tiltak for å holde utøvere lengre aktive innad i idretten.  

Ved kjøp av Fuel of Norway produkter gjennom deres App i Google Play og App Store, vil du støtte klubben med et betydelig beløp som går tilbake til breddeidretten. 

Sammen med oss vil Fuel of Norway støtte oppunder unge og lovende utøvere!

Drikk #pureenergy og støtt klubben!


0 Kommentar

Oppdatert info: Saksliste og dokumenter til årsmøte

Postet av Grimstad Sykleklubb den 6. Mar 2020

11.03.2020: Styret i Grimstad Sykleklubb har valgt å gjøre noen tiltak i forbindelse med årsmøtet på grunn av det pågående Korona viruset:

Årsmøtet blir kortet ned til 1 time, der vi kun går gjennom den obligatoriske og formelle delen i sakslisten. Det betyr at bevertning med pizza og drikke, samt årsberetning fra gruppene utgår. I tillegg vil vi legge til rette for god plass og hygiene i møterommet. Samtidig følger vi med på anbefalinger fra FHI og kommunelegen i Grimstad frem mot møtet i morgen hvis situasjonen skulle endre seg.


Saksliste og dokumenter til årsmøte 12. mars 2020 er nå tilgjengelig på nettsiden vår he http://www.grimstadsk.no/p/24504/skjema 

Menyen "Om oss" og "Skjema"

Velkommen til årsmøte!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline