Kampanje Stamina

Postet av Grimstad Sykleklubb den 29. Des 2017Spinning og basistrening

Postet av Grimstad Sykleklubb den 25. Nov 2017

Det er mange ivrige medlemmer på spinning- og basistreningene, men det er plass til flere!

Torsdager kl. 1900-2030 har vi spinning på Stamina i Grimstad for klubbens medlemmer. 

Lørdager kl. 1000-1130 er det basistrening i speilsalen til GTIF, Holviga. 

Les mer...

Hjemmeseier i Sørlandet Petit Prix

Postet av Grimstad Sykleklubb den 14. Aug 2017

Sørlandet Petit Prix ble en suksess på mange måter. Med totalt 130 deltakere i alderen 6 til 16 år og strålende sol, var det gode rammer for en flott sykkelhelg på Sørlandet. Det hele startet med to etapper i Kristiansand, Skantraf, på lørdagen og ble avsluttet med en krevende fellesstart i Grimstad på søndag. Grimstad Sykleklubb hadde følgende syklister på startstreken: Julie Bjerga og Marit Rislå (K11-12), Linn Rislå (K15-16), Seth Culley Palmgren (M11-12), Sindre Hansen og Anders Rustekaas Fevang (M13-14), Jonatan Fevik og Oskar M. Johansson (M15-16).

Før søndagens fellesstart var det kun få sekunder som skilte de beste i sammendraget. Oskar var favoritt til å vinne på hjemmebane, men måtte kjempe for seieren. Det skulle sykles 12 rundet av totalt 66 km i Oskar sin klasse M15-16, og det ble som ventet kjørt for allerede fra start. Da det gjenstod tre runder klarte Oskar og Andreas Hjørnevik fra Fana og komme seg løs fra feltet. Det ble disse to det skulle stå om til slutt. Oskar hadde mest krefter igjen siste gang opp Landvik bakken og kom alene over målstreken. Han sikret seg dermed også sammenlagtseieren.

Sindre Hansen er også en Grimstad syklist som sykler bra for tiden. Han er alltid med å kjemper i toppen og ble nr. 7 på søndagens fellesstart. Anders Fevang syklet sitt første store sykkelritt og imponerte også stort. Seth er også en lovende syklist som kun har noe få sykkelritt i beina foreløpig og vi regner med å se mer til han fremover. Vi er godt representert på jentesiden med søstrene Marit og Linn Rislå, samt Julie Bjerga som allerede har rukket å delta på mange sykkelritt til tross for sin unge alder. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Takk til frivillige, foreldre og syklister som var med på å bidra til denne flotte helgen!

For resultater og flere bilder, sjekk Sørlandet Petit Prix på Facebook.
  

 Invitasjon til Sørlandets Petit Prix

Postet av Grimstad Sykleklubb den 13. Jul 2017

Invitasjonen til Sørlandets Petit Prix 12-13 august 2017 er klar.

Les mer

Regionsmesterskap sør, fellesstart

Postet av Grimstad Sykleklubb den 22. Mai 2017

Per Eskeland fra Gjerstad var raskest av alle i spurten, og vant seniorklassen i regiomesterskapet på sykkel foran Andreas Erland fra KCK og Team Sparebanken Sør.

Eskeland fra Gjerstad gikk med i utbrudd allerede på andre av de ni rundene i regionmesterskapet i sykling på Fevik i Grimstad. Sju ryttere kjørte bra sammen helt til det gjenstod mindre enn en runde i den 11 kilometer lange rundløypen.

Siste gang opp bakken fra Strand hotell stakk Andreas Erland fra Sparebanken sør. Hans lagkamerat Mathias Skjold, Hans Tore Ebeltoft Andersen og Per Eskeland klarte å henge på. Målgangen var lagt til en liten bakketopp, og det ble et tungt oppløp.

  • Det ble en kraftspurt som passet meg bra. Jeg fikk hjulet til Andreas, og klarte å komme meg forbi på slutten, sier en fornøyd vinner av seniorklassen. Han sykler for et Gjerstad-lag som har dominert de lokale rittene på Sørlandet i år. Selv vant han også Oggevatn Rundt.
  • Vi har fått et godt miljø og en gjeng som trener bra. Da er det moro at det går bra, sier Per. Gjerstad-laget har syklister fra både Grimstad og Kristiansand, men vinneren er hjemmehørende i bygda.
  • Jeg synes det er veldig bra at de arrangerer slike ritt, og de har gjort det veldig bra. Det ble et flott arrangement i en morsom rundløype, sier vinneren.
  • Jeg er fornøyd. Synes det var et bra ritt. Vi kom løs fra feltet i løpet av de første ti minuttene, og ganske fort ble vi en gruppe på sju ryttere, som ble redusert til seks. Det gikk jevnt og bra hele veien, sier Tobias.

Grimstad Sykleklubb arrangerte regionmesterskapet, som samler syklister fra Aust-Agder, Vest-Agder og Rogaland. Temporittet gikk lørdag mens fellesstarten gikk av stabelen søndag.

Eskeland vant foran Andreas Erland, Hans Tore Ebeltoft Andersen og Mathias Skjold.

I juniorklassen så det lenge ut som det skulle bli KCK-dominans. Fire KCK-syklister var i brudd sammen med to Stavangersyklister. De seks kjørte tidlig i fra hovedfeltet, som bestod av ryttere fra juniorklassen og master-syklister. Ungdommen viste gamlekara bakhjulet, og så seg aldri tilbake.

Men mot mål ble KCK-kvartetten distansert av Stavangers Thomas Ognedal.

KCK fulgte imidlertid på de fire neste plassene. Tobias Halvorsen var nærmest seier.

Hans klubbkamerat Christian Wulff ble beste master-syklist, og vant klassen 45 – 49 år.

Arrangørklubbens Jan Kristian Frivold vant klassen fra 50 til 54. Den eldste klassen 70 til 74 år fikk også hjemmesier ved Arne Kristian Skiftenes.

Blant kvinnene var Stine Borgli fra Bryne raskest foran Birgitte Ravndal fra Grimstad SK.

Grimstad Sykleklubb var også godt representert i de yngre klassene. I jenter 11-12 år syklet Julie Bjerga og Marit A. Rislå. Seth Culley Palmgren M11-12, Sindre Hansen M13-14 og Linn A. Rislå i K15-16. Oskar M Johansson var blant forhåndsfavorittene på fellesstarten i klassen M15-16, men måtte se seg slått av konkurrentene fra Stavanger og Gjerstad og endte på en 4. plass.


1. Per Eskeland (GIL) 2. Andreas Erland (TSS) 3. Hans Tore E Andersen (Lund CK)


Arne Kristian Skiftenes fra GSK i klassen M70-74

Jenter 11-12 år

Gutter 11-12 år

Birgitte Ravndal GSK nr. 2 i klassen K senior

Grimstadgutten Mathias Johannessen (KCK junior elite) i utbrytergruppen. Det ble til slutt en 4. plassFornøyde etter sitt første regionmesterskap

Postet av Grimstad Sykleklubb den 20. Mai 2017

Tolvåringene Marius Svendsen, Oskar Røyneland og Torjus Morkemo var godt fornøyde etter sitt første regionmesterskap.

Grimstad Sykleklubb arrangerer regionmesterskapet i helgen. Lørdag var det temporitt med start på Resvik. Søndag er det fellesstart på Fevik.
- Det er gøy når det går så kjapt. Det gikk fort i dag, sier Marius Svendsen. Han var en av fire syklister fra arrangørklubben Grimstad Sykleklubb i klassen for gutter 13 – 14 år i regionmesterskapet i helgen. Sammen med Oskar Røyneland og Torjus Morkemo smiler han i målområdet etter temporittet første dag. De hadde alle satt nye personlige rekorder på 10 kilometer.
Trieon er ganske ferske i sykkelsporten og var med på sitt første store sykkelritt. De føler det gikk fort unna.
- Sykling er gøy, men det kan være litt skummelt av og til, sier Oskar Røyneland. De tre guttene er alle fra Arendal, men er med i Grimstad Sykleklubb som har litt større miljø for de yngste syklistene.
Deres klubbkamerat Sindre Hansen syklet veldig sterkt og ble nummer fem i klassen 13 – 14 år.
I regionmesterskapet syklet også Markus Røstad fra Kristiansand Cykleklubb.
- Det gikk bra. Jeg regner med at jeg vant, sier Markus før han har sett resultatlisten. Men der fikk han klubbkamerat Jesper Stiansen foran seg.
I de eldre aldersklassene var det Mathias Skjold fra Grimstad Sykleklubb/Team Sparebanken Sør som var raskest. Han vant seniorklassen med nesten ett minutt foran Even Fløystad og Joakim Johnsen fra KCK.
Thomas Ognedal fra Stavanger vant juniorklassen og hadde dagens nest beste tid. Leif Tore Eriksen var best i master. Han sykler i klassen 45 – 49 og var nummer fem totalt.
I kvinner senior var Stine Borgli raskest foran to syklister fra Grimstad, Camilla Seland Ellefsen og Turid Hagelia Korshavn.


Her kan du se alle klassevinnerne og de andre resultatene.


Torjus Morkemo, Oskar Røyneland og Marius Svendsen satte personlige rekorder i regionmesterskapet.

Camilla Seland Ellefsen

Oskar Myrestøl Johansson

Sindre Hansen

Mathias Johannessen

Invitasjon til Regionsmesterskap Sør i Grimstad

Postet av Grimstad Sykleklubb den 24. Apr 2017

Grimstad Sykleklubb arrangerer mesterskap for Region Sør helgen 20.-21. mai.

Les mer her..
Bestill klubbtøy innen 14. mai

Postet av Grimstad Sykleklubb den 24. Apr 2017

Det er åpnet for en ny runde med bestilling av klubbtøy. Bestillingsfristen er 14. mai og forventet levering i uke 25.

Følg denne linken for bestilling.

Vi trenger vakter til Bukkene Bruse og RM

Postet av Grimstad Sykleklubb den 5. Apr 2017

Vi trenger fortsatt noen vakter til Bukkene Bruse 23. april.

I tillegg arrangerer vi Regionsmesterskapet helgen 20 og 21 mai.

Din hjelp er viktig for at vi skal kunne arrangere trygge sykkelritt.

Ta kontakt med vaktansvarlig John Nilsen 97041666.
Innbydelse til Bukkene Bruse 2017

Postet av Grimstad Sykleklubb den 27. Mar 2017

Innbydelse til Bukkene Bruse 2017

Grimstad Sykleklubb har herved gleden av å innby til vårens vakreste eventyr;
Bukkene Bruse - Søndag 23.april.


Vår hovedsponsor Sparebanken Sør stiller og ved å arrangere barneritt bidrar de til å gjøre dette til et arrangement og en søndag for hele familien!

Vi kan også friste med servering av hamburger og drikke fra Café Galleri i målområdet, samt loddtrekning av 2 gavekort til sykkelmassasje hos Grimstad Massasje.

Nytt av året er at det blir ny løype og nye puljenavn! I tillegg prøver vi oss med fartsholdere i tur-puljene Rådyrbukk og Villrein. Fartsholder skal ha ansvar for at gjennomsnittsfarten blir som satt opp på forhånd. Henholdsvis 30 km/t og 35 km/t. Hensikten er at flest mulig skal få en god opplevelse i den puljen de melder seg på i :)

Det vil bli kjørt masterbil frem til rundkjøringen ved Morholt i alle klassene!

Barnerittet arrangeres på Dømmesmoen kl. 11.00, da er det bare å stille med sykkel eller trehjulssykkel. Alle barn er hjertelig velkommen til å delta :) Det blir pølser til barna etter rittet!

Den nye løypetraseen er som følger:
Start ved Dømmesmoen - Kryssen – Bergemoen – Morholt – Lillesand – Birkeland – Søre-Herefoss – Grøsle – Roresanden – Dømmesmoen.

Startpuljene er:

Trim

  • kl. 09.30 - Uten tidtakning (max 50 i puljen)

Tur

  • Pulje: Rådyrbukk kl. 10.00 - ca 2 t 40 min (max 95 i puljen)
  • Pulje: Villrein kl. 10.30 - ca 2 t 15 min (max 95 i puljen)
  • Pulje: Elgokse kl. 11.00 - ca 2 t 00 min (max 95 i puljen)
  • Pulje: Kronhjorten kl. 11.30 - ca 1 t 50 min (max 95 i puljen)

Rekord

Barneritt

  • kl. 11.00

Skulle det bli behov, oppretter vi flere puljer. Er gruppene for små kan de slås sammen. Info omkring dette fremgår på eqtiming.

Påmelding før 16.april kl 23.59,startkontigent kr 250,- (Trim kr 150,-)
Påmelding etter 17.april kl 00.00 og frem til 20.April kl 23.59, startkontigent til kr 450,- (Trim kr. 250,-)

Meld deg på via Eqtiming

For spørsmål, kontakt rittleder Christian Hals Frivold på tlf 99 56 32 27

VELKOMMEN!GSK damer elite i Spania

Postet av Grimstad Sykleklubb den 6. Mar 2017

Her kommer en liten oppdatering fra sesongforberedelsene til Grimstad SK' damene!

Tre av rytterne våre har vært 2 uker på samling med landslaget i Spania. De har blitt invitert med på samling sammen med de andre landslagsrytterne og flere gode klubbryttere. Samlingen har bydd på god mengdetrening og tøffe kvalitetsøkter i flotte omgivelser. Jentene våre har lagt ned et godt stykke arbeid i sesongforberedelsene og høstet mye god erfaring fra de andre jentene. Supert opplegg!
Vibeke får også sin sesongåpning i Spania, da hun er tatt ut til å kjøre ritt for landslaget under etapperittet ”Semana Ciclista Valenciana” 8. – 11. Mars. Vi ønsker henne masse lykke til!
Hjemme i Norge er de andre jentene motiverte og trener for tiden godt under norske vinterforhold! Flere av de har tidligere i vinter vært i varmere strøk og sanket mange timer på sykkelsetet. Grimstad SK Damer nærmer seg klar for sesongstart!
Medlemskap i Grimstad Sykleklubb

Postet av Grimstad Sykleklubb den 30. Jan 2017

Vi sender ut medlemskontingenten for 2017 idag. Hvis du ikke mottar denne på e-post i løpet av et par dager ber vi deg om å kontakte oss eller logge deg inn på MinIdrett for å oppdatere din kontaktinformasjon. Det er viktig at kontingenten betales før du bestiller lisens. Vi har dessverre flere utestående kontingenter fra 2016 og vi tror at dette delvis kan skyldes at kontaktinformasjonen ikke er oppdatert.

Vi anbefaler også dere som er aktive på sykkelen, men ikke nødvendigvis konkurrerer så mye, å vurdere kjøp av helårslisens. Denne lisensen gir dere en forsikring også under organiserte treninger. Les mer om dette under fanen "Praktisk Info"

Medlemskapet i Grimstad Sykleklubb gir deg også tilgang til spinningtimer og basistrening i vinterhalvåret, samt organiserte treningen i sommersesongen.

Hvis du har spørsmål til medlemskapet vil vi gjerne høre fra deg.


Bestilling av klubbtøy

Postet av Grimstad Sykleklubb den 30. Jan 2017

Nå er nettbutikken til Trimtex for GSK åpen igjen!

Bestillingsfrist 12 februar, med levering uke 12.

Vi har gått inn i en ny tre-års periode med sponsorene våre og det er gjort noen endringer i den forbindelse. Det betyr at dere som skal sykle aktive ritt må ha ny bukse og trøye til konkurranse. Ta kontakt hvis dere har spørsmål i forbindelse med dette.

Man må registrere seg som kunde FØR man kan taste inn teamkode på denne løsningen. Altså man registrerer seg, og klikker på «min Trimtex» (i menyen øverst eller ute til venstre). Da kan man legge inn teamkode, og besøke shoppen.

Direktelink: trimtex.no/customer/Grimstadsykleklubb
Teamkode: gsk2017
Postet av Grimstad Sykleklubb den 17. Jan 2017Vi søker tidtakningansvarlig!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 17. Jan 2017

Grimstad Sykleklubb søker etter en person som kan ha ansvar for tidtakningsystemet i forbindelse med våre sykkelritt. Vi benytter EQ Timing sitt system.

Jobben innebærer å sette opp puljer og klasser i EQ timing programvaren i forkant av påmelding, ansvar for tidtagningen på selve rittdagen og publisering av resultatlister i etterkant.

Vi legger til rette for opplæring og det blir gitt godtgjørelse etter avtale.

Dette er en fin mulighet til å engasjere seg i den lokale sykkelsporten og bidra til at vi kan fortsette å arrangere sykkelritt av høy kvalitet i Grimstad.

Hvis du har spørsmål eller er interessert, ta kontakt på post@grimstadsk.no
Informasjon om lisens

Postet av Grimstad Sykleklubb den 12. Jan 2017

Det er tiden for å bestille sykkel-lisens igjen. Alle som ønsker lisens bestiller dette på egenhånd ved å følge lenken på denne siden. All nødvendig informasjon er tilgjengelig på NCF sine nettsider www.sykling.no

Det er viktig å merke seg at lisensen også inneholder en forsikring som gjelder på organisert trening i tillegg til konkurranser. Vi anbefaler derfor at særlig de unge syklistene bestiller lisens selv om de ikke har planer om å sykle noen konkurranser. For de voksne syklistene så vil det lønne seg med helårslisens hvis man har planer om å delta på to-tre sykkelritt i løpet av sesongen.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt på post@grimstadsk.no
Inkalling til årsmøte

Postet av Grimstad Sykleklubb den 6. Jan 2017

Styret i Grimstad Sykleklubb innkaller til årsmøte 16.02.2017.

Se vedlegg
Postet av Grimstad Sykleklubb den 2. Jan 2017Basistrening med påfølgende lunch til lørdag

Postet av Grimstad Sykleklubb den 2. Jan 2017

Godt nytt år!

Vi starter og med faste treninger igjen denne uke. Spinning til onsdag kl. 1700 og basistrening til lørdag kl. 1000.

Kommende lørdag byr vi på lunch etter basistreningen. Damelaget arrangerer jentesamling denne helgen og basistreningen og lunchen inngår i programmet deres så vi håper å se så mange som mulig!