Grimstad Sykleklubb stipend

Postet av Grimstad Sykleklubb den 29. Okt 2020

Det er etablert en stipendordning for syklister i Grimstad Sykleklubb i aldersgruppen 12-16 år. Les mer om dette i statuttene og send oss en søknad innen 25. november. 

Statutter for Team Sørlandet stipend.pdf

Webshop for bestilling av klubbtøy er åpen

Postet av Grimstad Sykleklubb den 26. Aug 2020

Webshopen er åpen for en ny runde med bestilling av klubbtøy. Dette er siste mulighet for å bestille tøy i år så vi håper flest mulig benytter anledningen. Sjekk også det nye produktet Victory Merino sykkeljakke som kan bli høstens favoritt.

Nettbutikken stenger 13.09.2020. Forventet levering uke 43

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.


Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/gsk2020 


Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: gsk2020


Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.


Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.


Invitasjon til årsmøte 11. juni.

Postet av Grimstad Sykleklubb den 25. Mai 2020

Vedlagt er invitasjon til Innkalling-til-arsmote-i-gsk2020_revidert.pdf i Grimstad Sykleklubb

Nettbutikken for sykkeltøy er åpen!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 20. Mar 2020

Det er klart for bestilling av sykkeltøy i nettbutikken til Trimtex. Les mer her

Ny avtale: Fuel of Norway!

Postet av Grimstad Sykleklubb den 12. Mar 2020


Vi gleden av å fortelle at Grimstad SK har inngått et samarbeid med Fuel of Norway. 

 

Fuel of Norway driver med sportsernæring og satser mot norsk ren energi. Produktene deres er basert på frukt og bær og er 100% naturlig. 

Siden produktene er basert på naturlige ingredienser gjør dette at sportsdrikken er fri for E-stoffer og har et lavt syrenivå som gjør at sportsdrikken ligger på en behagelig pH på 5,02. På grunn av det lave syrenivået og en pH på 5,02 gjør det at drikken både er skånsom for magen og bedre for tennene enn annen leskedrikk. Sportsdrikken kommer i fire smaker og er glutenfri.

 

Fuel of Norway er opptatt av å få frem viktigheten av samarbeid og støtte, spesielt blant utøvere. Sammen med oss som klubb/idrettslag, satser dem på både topp- og breddeutøvere. 

Fuel of Norway ønsker å bidra med både energi, økonomiske tiltak og tiltak for å holde utøvere lengre aktive innad i idretten.  

Ved kjøp av Fuel of Norway produkter gjennom deres App i Google Play og App Store, vil du støtte klubben med et betydelig beløp som går tilbake til breddeidretten. 

Sammen med oss vil Fuel of Norway støtte oppunder unge og lovende utøvere!

Drikk #pureenergy og støtt klubben!