Fornøyde etter sitt første regionmesterskap

Postet av Grimstad Sykleklubb den 20. Mai 2017

Tolvåringene Marius Svendsen, Oskar Røyneland og Torjus Morkemo var godt fornøyde etter sitt første regionmesterskap.

Grimstad Sykleklubb arrangerer regionmesterskapet i helgen. Lørdag var det temporitt med start på Resvik. Søndag er det fellesstart på Fevik.
- Det er gøy når det går så kjapt. Det gikk fort i dag, sier Marius Svendsen. Han var en av fire syklister fra arrangørklubben Grimstad Sykleklubb i klassen for gutter 13 – 14 år i regionmesterskapet i helgen. Sammen med Oskar Røyneland og Torjus Morkemo smiler han i målområdet etter temporittet første dag. De hadde alle satt nye personlige rekorder på 10 kilometer.
Trieon er ganske ferske i sykkelsporten og var med på sitt første store sykkelritt. De føler det gikk fort unna.
- Sykling er gøy, men det kan være litt skummelt av og til, sier Oskar Røyneland. De tre guttene er alle fra Arendal, men er med i Grimstad Sykleklubb som har litt større miljø for de yngste syklistene.
Deres klubbkamerat Sindre Hansen syklet veldig sterkt og ble nummer fem i klassen 13 – 14 år.
I regionmesterskapet syklet også Markus Røstad fra Kristiansand Cykleklubb.
- Det gikk bra. Jeg regner med at jeg vant, sier Markus før han har sett resultatlisten. Men der fikk han klubbkamerat Jesper Stiansen foran seg.
I de eldre aldersklassene var det Mathias Skjold fra Grimstad Sykleklubb/Team Sparebanken Sør som var raskest. Han vant seniorklassen med nesten ett minutt foran Even Fløystad og Joakim Johnsen fra KCK.
Thomas Ognedal fra Stavanger vant juniorklassen og hadde dagens nest beste tid. Leif Tore Eriksen var best i master. Han sykler i klassen 45 – 49 og var nummer fem totalt.
I kvinner senior var Stine Borgli raskest foran to syklister fra Grimstad, Camilla Seland Ellefsen og Turid Hagelia Korshavn.


Her kan du se alle klassevinnerne og de andre resultatene.


Torjus Morkemo, Oskar Røyneland og Marius Svendsen satte personlige rekorder i regionmesterskapet.

Camilla Seland Ellefsen

Oskar Myrestøl Johansson

Sindre Hansen

Mathias Johannessen
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.