Hjemmeseier i Sørlandet Petit Prix

Postet av Grimstad Sykleklubb den 14. Aug 2017

Sørlandet Petit Prix ble en suksess på mange måter. Med totalt 130 deltakere i alderen 6 til 16 år og strålende sol, var det gode rammer for en flott sykkelhelg på Sørlandet. Det hele startet med to etapper i Kristiansand, Skantraf, på lørdagen og ble avsluttet med en krevende fellesstart i Grimstad på søndag. Grimstad Sykleklubb hadde følgende syklister på startstreken: Julie Bjerga og Marit Rislå (K11-12), Linn Rislå (K15-16), Seth Culley Palmgren (M11-12), Sindre Hansen og Anders Rustekaas Fevang (M13-14), Jonatan Fevik og Oskar M. Johansson (M15-16).

Før søndagens fellesstart var det kun få sekunder som skilte de beste i sammendraget. Oskar var favoritt til å vinne på hjemmebane, men måtte kjempe for seieren. Det skulle sykles 12 rundet av totalt 66 km i Oskar sin klasse M15-16, og det ble som ventet kjørt for allerede fra start. Da det gjenstod tre runder klarte Oskar og Andreas Hjørnevik fra Fana og komme seg løs fra feltet. Det ble disse to det skulle stå om til slutt. Oskar hadde mest krefter igjen siste gang opp Landvik bakken og kom alene over målstreken. Han sikret seg dermed også sammenlagtseieren.

Sindre Hansen er også en Grimstad syklist som sykler bra for tiden. Han er alltid med å kjemper i toppen og ble nr. 7 på søndagens fellesstart. Anders Fevang syklet sitt første store sykkelritt og imponerte også stort. Seth er også en lovende syklist som kun har noe få sykkelritt i beina foreløpig og vi regner med å se mer til han fremover. Vi er godt representert på jentesiden med søstrene Marit og Linn Rislå, samt Julie Bjerga som allerede har rukket å delta på mange sykkelritt til tross for sin unge alder. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Takk til frivillige, foreldre og syklister som var med på å bidra til denne flotte helgen!

For resultater og flere bilder, sjekk Sørlandet Petit Prix på Facebook.
  

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.