Damer Elite - Sykkel-NM i Bodø

Postet av Grimstad Sykleklubb den 30. Jun 2016

Da er årets NM vel overstått og alle jenter og utstyr er tilbake fra et flott arrangement i Bodø! :) Vi kom tilbake med vår beste plassering på individuell tempo og et godt gateritt der alle jentene satt godt med hele veien. Dette blei toppet på søndagens fellesstart der jentene fulgte planen perfekt og kjørte sterkt og klokt. Det satte oss i en posisjon der vi kjempet om medalje helt til målstreken! ;)

Vi vil også få takke samtlige av Grimstad Sykleklubb sine sponsorer som gjør jentenes satsing mulig! :)

Jentene er også heldige og har med Rudy Project Norge på laget, som for andre året på rad sponser med hjelm og briller. For 2. gang denne sesongen fikk vi en knust hjelm etter en velt, men takket være hjelmene fra Rudy kom jenta fra det helt uskadd.

Stor takk rettes også til garasjer.no, Igland Garasjen, som har gitt jentene en topp innredet henger som på de drøye 3000 km t/r Bodø var på sin lengste enkelt tur så langt. Den er godt synlig og sørger for at vi får transportert alt vi trenger rundt på ritt. Hengeren inneholder også 2 reservesykler som Sport1 i Grimstad har vært så snille og overrakt jentene.

Vi vil videre takke Trimtex, som har bidrar med god sykkelbekledning og herlig fritidstøy! Dette gjør lagfølelsen og samholdet komplett ;)

En slik tur er heller ikke mulig uten enkeltpersoner som gjør en utrolig god jobb. Stor takk til Odd Tangen og Nils Petter Korshavn som var med som mekanikere og servicesjåfør, og sørget for at alle syklene var i topp stand til en hver tid. Takk til Tiril Bjønnes som har lagt ned en formidabel jobb både før og under NM for å få logistikken til og Espen Lystad Nilsen som var med som «alt mulig mann».

Sist men ikke minst stor takk til foreldre som satte seg i bilen og tok den lange turen til Bodø for å heie og bidra med langing og sekundering under fellesstarten!

Utover dette har vi mange støttespillere der hjemme som hele tiden bidrar og gjør det mulig for oss å nå våre mål! :) Takk!

Nå venter noen rolige dager hjemme, før neste store mål for laget er et 6-dagers etapperitt i Sverige som starter mandag 11. juli.
Deretter blir det en periode hjemme i Norge, med innslag av treningssamling og Dametråkken, før høstsesongen braker løs med flere Norgescup'er og Ladies Tour of Norway! :)

Vi gleder oss og er klare for å gi gass videre! :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.